Parteneri Malinco

Prestigiul dobândit ne-a motivat tot timpul să fim perseverenți și să stabilim parteneriate bazate pe încredere și produse fiabile, cu un raport calitate-preţ foarte bun. Susținem comunicarea, interacționam cu clienții si partenerii noștri și oferim întotdeauna soluții adaptate perfect stilului, nevoilor și cerințelor acestora. Dedicarea profesioniștilor Malinco garantează succesul afacerilor dumneavoastră și ne ajută să evoluăm împreună. De aceea, momentele importante pe care Malinco le-a trăit încă de la înființare au coincis de multe ori cu momentele importante din activitatea clienților si partenerilor săi.
Baumit

Baumit

Ceea ce a inceput in 1810 cu un cuptor de var, avea sa devina unul dintre cele mai de succes branduri de materiale de constructie din Europa. Brandul Baumit a fost infiintat in anul 1988 prin fuziunea a doua companii austriece din domeniul materialelor de constructii.
Austrotherm

Austrotherm

In cei 20 ani de activitate pe piata din Romania ne-am concetrat atentia pe productia de materiale termoizolante astfel incat sa va asiguram confortul termic al locuintei dumneavoastra si reducerea cheltuielilor de intretinere. Garantia produselor noastre o reprezinta standardul de calitate impus de normele in vigoare ale comunitatii europene.
Imcop

Imcop

Funcționalitatea acoperișului IMCOP este asigurată de precizia dimensională și de accesoriile din beton. Pe lângă siguranță și funcționalitate, prin clasicul și simplitatea formelor, prin gama variată de culori, acoperișul IMCOP atinge un factor important - cel estetic.
Wienerberg

Wienerberg

Inovatia se manifesta sub cele mai inedite forme, inclusiv in productia de caramida si tigla si poate aduce valoare adaugata. Intreaga echipa Wienerberger Romania este determinata sa dezvolte concepte durabile si inovatoare - prin gamele de produse Porotherm si Tondach.
Knauf

Knauf

Infiintata in 1932, compania Knauf Westdeutsche Gipswerke, este unul din principalii producatori de materiale de constructie atat din Europa cat si din intreaga lume. Dezvoltata ca o afacere de familie de catre fratii Alfons si Karl Knauf, firma este condusa in prezent de fii acestora, Nicholas si Baldwin.
Eegger

Eegger

Produsele noastre pot fi găsite în numeroase zone rezidențiale sau comerciale: bucătării, băi, birouri, sufragerii și dormitoare. Promisiunea noastră „Mai mult din lemn” înseamnă că, pe lângă produsele pentru mobilier și amenajări interioare, oferim și pardoseli pe bază de lemn (pardoseli laminate, comfort și design), precum și materiale de construcție.
LB Knauf

LB Knauf

Lasselsberger-Knauf S.R.L. este un producător de mortare uscate din Ungaria, prezent pe pieţele mai multor ţări printre care şi România. Dintre producătorii din Ungaria, are poate cea mai largă gamă de produse, începând de la tencuieli minerale colorate pînă la sistemele ceramice sau de asanare, care se pot folosi atît la construcţia clădirilor noi cât şi la renovarea/ refacerea celor vechi.
Soudal

Soudal

Soudal este 100% companie belgianӑ ȋnfiinṭatӑ ȋn 1966 de Vic Swerts. A ȋnceput ca o micӑ afacere de familie, devenind rapid unul dintre cei mai mari producӑtori de spume poliuretanice, izolanṭi, adezivi ṣi produse pentru acoperiṣuri. Ȋn 2011, Soudal a fost alesӑ Entrepreneur of the Year, competiṭie organizatӑ Ernst & Young.
Vitex

Vitex

Ne industrializăm produsele și, în general, funcționăm în conformitate cu cele mai bune practici, cu scopul de a îmbunătăți condițiile de viață ale prezentului și ale viitorului. Proiectăm produse care își ocupă locul în ciclul economic și înmulțesc durata de viață și capacitatea de utilizare a fiecărui produs prin prevenirea sau întârzierea re-producției sale și prin urmare risipa mai mare de resurse.
Oskar

Oskar

Produsele PPG, sub brandurile OSKAR = Inovatie si Danke! = Vopseste nemteste!, se bucura de notorietate in randul consumatorilor si sunt recunoscute pentru calitatea si performanta lor.
Milesi

Milesi

Firma Milesi SpA produce vopsele, materiale de acoperire pentru protejarea , conservarea produselor lemnoase, totodată pentru mărirea valorii estetice a suprafeţelor. Încă de la înfiinţare, Milesi s-a specializat pe fabricarea materialelor de finisare, investând în continuu cu toată străduinţa, în acest domeniu.
Kober

Kober

Consumatorii au acordat cea mai mare incredere calitatii vopselelor de interior KOBER, pozitionandu-le pe primul loc in categorie, pentru 2 ani consecutiv. novatia efectelor decorative continua in acest an cu doua noi produse ce le lansam pe piata: Pereti de matase si Zertifikat Pereti cu diamante.
Hardy working tools

Hardy working tools

Ideea noastră de a deschide o afacere în domeniul lucrărilor de construcție și de renovare a venit ca un răspuns la succesul economic și nevoile tuturor celor din Polonia care au o legătură cu aceasta. Dezvoltarea noastră a fost un proces lent, dar sistematic, care a rezultat din modificările cerințelor din punct de vedere tehnic, care au avut o influență directă asupra interesului în ceea ce privește echipamentele profesionale.
Proline

Proline

Profix is a Polish company running its activity in the area of manufacture and commerce, the provider of high quality hand tools, power tools, industrial chemistry and working clothing. Profix is responsible for the whole process of purchasing the goods from manufacturers.
Schuller

Schuller

Strategia de afaceri pe termen lung a firmei Schuller Eh'klar este caracterizată printr-o experienţă de mai bine de 35 de ani, şi se adresează atat publicului larg cât şi profesioniştilor din domeniu.
Klingspor

Klingspor

De la profesionisti pentru profesionisti. Avem peste 50.000 de scule de slefuire, taiere, frezare, lustruire si indepartat material in oferta noastra. Amploarea si profunzimea programului nostru ofera utilizatorilor, pentru fiecare cerinta, produsul potrivit - adesea chiar si in mai multe variante.
Hasit

Hasit

HASIT are sediul central în Turda, este prezentă pe piaţa din România de peste 19 ani şi are peste 65 de angajaţi, iar începând cu luna mai a anului 2019 îşi deschide linia de producţie de mortare uscate în a doua fabrică HASIT din România, mai exact în Bolintin Deal.
Pestan

Pestan

Private company Peštan is a leader in the Balkans in the production and distribution of products and solutions from the polymers. The company was founded in 1989 and has been producing water pipes made of polyethylene. Over time, we introduced new materials (polypropylene and PVC) and an expanded product range.
Ferro

Ferro

Grupul FERRO este unul din cei mai mari producatori de baterii, accesorii pentru baie, instalatii termice si sanitare din regiunea Europei Centrale si de Est, avand sediul central in Skawina - Polonia si unitati de productie in Polonia si Cehia, dar si in spatiul extracomunitar.
Carmeuse

Carmeuse

Cu peste 150 de ani experienta in domeniu, Carmeuse este lider mondial in producerea varului, a calcarului cu continut ridicat de calciu, varului cu diverse granulatii si agregatelor, produsele fiind indispensabile marilor industrii din domeniul otelurilor, energiei, mediului, si constructiilor.
Holcim

Holcim

Holcim Romania este membra a grupului LafargeHolcim, care s-a nascut in urma fuziunii intre egali dintre Lafarge si Holcim in 2015. Avand peste 180 de ani de experienta combinata, Grupul rezultat in urma fuziunii isi propune sa intre intr-o noua era de tehnologii si inovatii de varf in industria materialelor de constructii, pentru a face fata provocarilor secolului 21.
Macon

Macon

In prezent Macon este una dintre dintre cele mai mari companii producatoare de materiale de constructii din Romania. Am parcurs drumul de la o mica fabrica de materiale izolatoare la producatorul numarul 1 de BCA si prefabricate din beton din Romania in peste 55 de ani de dezvoltare si inovare, cu forta si pasiune pentru constructii.
Isover

Isover

Saint-Gobain ISOVER creează soluții eficiente de izolare termică și acustică pentru construcții eficiente energetic, pentru a oferi confort si siguranță utilizatorilor sai și pentru a ajuta la protejarea mediului inconjurator.
Rigips

Rigips

Cu o indelungata istorie la nivel international, infiintata in Franta, de regele Ludovic al XIV-lea, in anul 1665, Grupul Saint-Gobain este liderul mondial in domeniul Habitat-ului si al materialelor de constructii, creand, producand si distribuind materiale de constructii performante pentru a raspunde cererii in crestere cu privire la eficienta energetica si protectia mediului.
Henkel

Henkel

Henkel Romania a fost înfiinţată în 1994 ca filială a Henkel Central Eastern Europe. Compania are în prezent cca 500 de angajaţi, iar portofoliul său cuprinde peste 30 de mărci, mii de produse, de la produse cosmetice, detergenţi, adezivi comerciali şi profesionali până la tehnologii.
Dan Steel

Dan Steel

De peste 25 de ani, DAN Steel activează în domeniul metalurgic al producției de sârmă și produse din sârmă. Cu o capacitatea de producție ce depășește 100.000 tone/an, compania acoperă nevoile clienților din diferite domenii: industrie, construcții, agricultură.
Dan Steel

Cemacon

Ȋnfiinţată în 1969 la Zalău, CEMACON S.A. are 50 de ani de experiență în realizarea de materiale de construcții. Compania şi-a concentrat atenţia pe obţinerea unei reţete optime de fabricare a blocurilor ceramice, iar în prezent beneficiază de o linie de producție modernă, automatizată, care permite realizarea unor produse inovatoare, la cele mai înalte standarde mondiale.

Abonare la Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți abonându-te la Newsletter-ul nostru.

logo-malinco-bottom.png
Am reușit să dezvoltăm parteneriate de lungă durată combinând profesionalismul cu exigența și flexibilitatea în raport cu partenerii și colaboratorii noștri.
Info contact
Santandrei, nr.311, judetul Bihor
Email: office@malinco.ro
Telefon: (+40) 359-78.00.78
Mobil: (+40) 784-29.98.92
Orar Showroom
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Cu excepția sărbătorilor legale
Sâmbătă: - 08:00 - 14:00
Duminică: - Închis
Copyright © Malinco 2023. All Rights Reserved. Crafted by Wolf Concept

Santandrei, nr.311, judetul Bihor
Email: office@malinco.ro
Telefon: (+40) 359-78.00.78
Mobil: (+40) 784-29.98.92
Malinco