Oportunitati in cariera

Alătură-te echipei Malinco! Încercăm permanent să venim în întâmpinarea nevoilor clienților noștri cu soluții profesioniste și eficiente. În acest scop, ne asigurăm în permanență că procesul de selecție și recrutare respectă principiul de echitate și respect față de candidații interesați de pozițiile disponibile în cadrul companiei Malinco.

Astfel, căutăm să oferim tuturor candidaților o experiență de recrutare deosebită și să îi susținem să ia deciziile optime în legătură cu următorii pași în carieră.
Image

Procesul de recrutare

01

Depunerea candidaturii

Înregistrează-ţi CV-ul în baza noastră de date și măreșteți șansele de angajare. Aplicaţia spontană îţi oferă posibilitatea să afli primul de noile oportunităţi de carieră din cadrul companiei şi să fii invitat să participi în procesul de recrutare şi selecţie.
02

Analiza candidatilor

CV-urile vor fi analizate şi evaluate de catre specialiştii în Recrutare. Această etapă constă în selectarea candidaturilor care se potrivesc cerinţelor afişate în cadrul anunţului de recrutare. Unul din principalele criterii de selecţie îl consituie potenţialul candidatului de a evolua în cadrul grupului.
03

Primul interviu

Primul interviu va fi susţinut cu specialistul în Recrutare. Vei avea ocazia de a-ţi susţine experienţa şi de a ne demonstra abilităţile tale prin exemple relevante şi detaliate. Fii sincer când menţionezi punctele tale forte deoarece va trebui să le demonstrezi ulterior.
04

Etapa de testare

În funcţie de poziţia deschisă, pe lângă interviu, utilizăm cel puţin o metodă suplimentară de evaluare. Aceasta are ca scop, din nou, să-ţi evalueze abilităţile în raport cu acele competenţe necesare pentru a ocupa o anumită poziţie în cadrul companiei.
05

Interviul final

Interviul final va fi susţinut de managerul în subordinea căruia se află poziţia, în funcţie de nivelul poziţiei. Scopul este acela de a cunoaşte în amănunt abilităţile şi cunoştinţele pe care le deţii cât şi de a întreba tot ceea ce vrei să afli despre job, echipă, proiecte şi posibilităţi de dezvoltare personală si profesională.
06

Decizia de angajare

Ne dorim ca, încă de la început, relaţia ta cu Malinco să fie puternică şi bazată pe încredere şi transparenţă. În această etapă, îţi vom prezenta oferta de angajare şi, odată cu acceptul tău, se va încheia şi procesul de selecţie.

Abonare la Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți abonându-te la Newsletter-ul nostru.

logo-malinco-bottom.png
Am reușit să dezvoltăm parteneriate de lungă durată combinând profesionalismul cu exigența și flexibilitatea în raport cu partenerii și colaboratorii noștri.
Info contact
Santandrei, nr.311, judetul Bihor
Email: office@malinco.ro
Telefon: (+40) 359-78.00.78
Mobil: (+40) 784-29.98.92
Orar Showroom
Luni - Vineri: 08:00 - 17:00
Cu excepția sărbătorilor legale
Sâmbătă: - 08:00 - 14:00
Duminică: - Închis
Copyright © Malinco 2023. All Rights Reserved. Crafted by Wolf Concept

Santandrei, nr.311, judetul Bihor
Email: office@malinco.ro
Telefon: (+40) 359-78.00.78
Mobil: (+40) 784-29.98.92
Malinco